Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Professors de la Universitat de Glyndŵr del País de Gal·les impartiran classes a la Politècnica de Mataró

Escoltar

Professors de la Universitat de Glyndŵr del País de Gal·les impartiran classes a la Politècnica de Mataró

Els alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals de la Politècnica de Mataró obtindran una doble titulació internacional sense que hagin de viatjar a l'estranger. El conveni de col·laboració que han signat aquest matí la presidenta de la fundació TecnoCampus Mataró-Maresme (TCM), Alícia Romero, i John Poulton, Subject Leader, en representació de la Glyndwr University, del País de Gal·les, permetrà que professors d'aquesta universitat facin classes a Mataró als alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals.

 

L'acord firmat avui facilitarà que els estudiants de l'actual Graduat en Mitjans Audiovisuals obtinguin una doble titulació sense haver-se de desplaçar necessàriament al Regne Unit. Això és especialment avantatjós pels alumnes que treballen i estudien, de manera que els és molt difícil desplaçar-se a l'estranger per cursar part dels estudis. D'aquesta manera els alumnes del Graduat en Mitjans Audiovisuals obtindran el títol de Graduat en Mitjans Audiovisuals per la Universitat Politècnica de Catalunya, a la qual la Politècnica de Mataró està adscrita, i el BSc (Honours) Creative Media Computing de la Universitat del País de Gal·les.

 

Aquest acord s'emmarca en l'estratègia d'internacionalització dels estudis del TecnoCampus, una de les prioritats del parc de cara als propers anys. Les relacions entre universitats de diversos països i la mobilitat del professorat i dels alumnes són, a més, aspectes que es volen potenciar amb l'Espai Europeu d'Educació Superior (el conegut com a procés de Bolonya), de manera que l'estratègia del TCM encaixa plenament en aquest procés europeu.

 

L'Escola Universitària Politècnica de Mataró i l'Escola Universitària del Maresme, els dos centres universitaris integrats en el TCM i que es traslladaran al nou edifici del parc el 2010, impartiran el curs vinent graus adaptats a l'Espai Europeu d'Educació Superior.