Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres Roques ofereix 51 cursos i tallers a realitzar durant el primer trimestre de 2010

Escoltar

Tres Roques ofereix 51 cursos i tallers a realitzar durant el primer trimestre de 2010

Les inscripcions es poden fer fins al 23 de desembre

Tres Roques Centre de formació permanent presenta el programa de l’oferta formativa per al segon trimestre d’aquest curs. El programa inclou 51 cursos i tallers, 2 videofòrums i 3 exposicions. La inscripció està oberta fins al 23 de desembre.


 

Els 51 cursos programats, dels quals 47 són organitzats pel centre i 4 són produïts amb la col·laboració d’altres entitats, s’agrupen al voltant de cinc eixos: ciència, naturalesa i medi ambient; expressió; humanitats i ciències socials; recursos; i salut i creixement personal. Així s’hi pot trobar astronomia, ceràmica, animació digital, tast de cerveses, disseny gràfic o cuina, entre d’altres.   

 

Les exposicions, que es podran visitar a la Sala d’actes de l’equipament, es titulen “Les llengües un gran tresor”, “Visiones de resistencia” i “Les Dones i les filosofies”.

 

Les inscripcions per als cursos i tallers es poden fer fins al 23 de desembre de manera presencial al mateix centre (plaça del Canigó, 7), per correu electrònic o mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament www.mataro.cat. Les places són limitades per a totes les activitats.

 

Tres Roques, que es va inaugurar el passat setembre, va oferir el primer trimestre de curs 32 cursos i tallers, 2 cicles d’exposicions i una jornada d’assessorament, que van comptar amb la participació de 212 persones i més de 400 persones van visitar l’exposició “Escoles d’altres mons” de Kim Manresa.

 

Tres Roques és un equipament municipal dedicat a oferir un ampli ventall d’activitats per ampliar i actualitzar els coneixements i inquietuds de la ciutadania en qualsevol moment de la vida. Per fer-ho, posa a l’abast una oferta formativa orientada a satisfer les necessitats de desenvolupament personal, cultural i social del seu entorn. Un dels objectius del centre és treballar en xarxa amb diferents agents de la ciutat i és en aquest sentit que algunes de les activitats programades es realitzaran amb la col·laboració, entre d’altres, de la Recicladora Cultural, la Casa de la Música, la Fundació Maresme, el Taller d’Idees o els Cellers de Mataró.