Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró comença la renovació del clavegueram dels carrers de Casto Méndez Núñez i de Josep Abril

Escoltar

Aigües de Mataró comença la renovació del clavegueram dels carrers de Casto Méndez Núñez i de Josep Abril

Millorarà la xarxa de desguàs de la ronda de Barceló i el carrer de la Cooperativa

L’empresa municipal Aigües de Mataró va començar dijous passat, 15 de juliol, les obres de millora del clavegueram dels carrers de Casto Méndez Núñez i de Josep Abril, actuació que servirà per millorar la xarxa existent a la ronda de Barceló i al carrer de la Cooperativa.

 

L’obra consisteix en la instal·lació d’un col·lector de diàmetre no superior als 1200 mm, que circularà pel carrer de Josep Abril i pel carrer de Casto Méndez Núñez fins a la galeria existent a la ronda de Josep Irla. Amb aquest nou tub s’assegurarà el correcte funcionament de la xarxa dissenyada per un període de retorn de deu anys, ja que en l’actualitat la galeria del carrer de la Cooperativa que descarrega al mar no té prou capacitat.

 

A més, també es preveu la construcció de 3 pous de registre.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa García Cano e Hijos, SA, per un import de 249.617,05 € (IVA inclòs) i tenen una durada prevista de 3 mesos.

 

Mentre durin els treballs es produiran afectacions al trànsit a la zona. En concret, les obres han començat pel carrer de Casto Méndez Núñez, de manera que en una primera fase el trànsit està tallat entre el carrer de Josep Abril i la ronda de Josep Irla.

 

 

Continuació de les obres del Camí Ral

 

Les obres que s’han iniciat són la segona fase dels treballs de modificació de la xarxa de clavegueram en el tram que circula pel Camí Ral, des de la ronda de Barceló fins al carrer de Josep Abril, que van finalitzar al gener. Aquestes obres van coincidir amb la reurbanització del Camí Ral entre la ronda i el carrer de la Cooperativa, que l’Ajuntament va dur a terme amb els ajuts del Fons Estatal d’Inversió Local.

 

Amb la segona fase de la millora del clavegueram s’eliminaran els problemes de deficiència hidràulica que actualment té la zona.