Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa “Paraulofòbia” de Mataró Ràdio guanya el premi Rosalia Rovira

Escoltar

El programa “Paraulofòbia” de Mataró Ràdio guanya el premi Rosalia Rovira

Dins els Premis de Comunicació Local que atorga la Diputació de Barcelona


El divendres 19 de març al vespre, en un acte celebrat al teatre Àtrium de Viladecans, i dins la cerimònia d’entrega dels Premis de la Comunicació Local que atorga la Diputació de Barcelona, el programa “Paraulofòbia” de Mataró Ràdio va guanyar el Premi Rosalia Rovira al millor programa emès el 2009 per una ràdio municipal.

 

L’equip del programa, format per 5 joves d’entre 13 i 14 anys –Pablo Sánchez, Maria Milà, Oriol Carreras, Oriol Martínez i Gerard Martí– va recollir el guardó, juntament amb la directora de l’emissora, Mei Ros. A l’acte també va assistir el regidor de Presidència i Participació, Carlos Fernández. El Premi Rosalia Rovira d’Emissores Municipals està dotat amb 12.000 €.

 

El programa “Paraulofòbia” està ideat, realitzat, presentat i dirigit pel grup de joves estudiants de Mataró, que en els seus períodes de vacances ofereixen aquest programa en directe a la graella de Mataró Ràdio.

 

L’objectiu del programa, que es podrà tornar a escoltar durant la temporada d’estiu és, d’una forma distesa i informal, donar a conèixer a la gent gran el significat de les noves paraules que anem incorporant al nostre llenguatge quotidià i, alhora, mostrar als joves el significat de les paraules que van caient en desús, per enriquir el seu llenguatge.