Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment i Serveis ordena i arranja l’arbrat del carrer de Suècia

Escoltar

El Servei de Manteniment i Serveis ordena i arranja l’arbrat del carrer de Suècia

El Servei de Manteniment i Serveis ha acabat l’arranjament i ordenació de l’arbrat del carrer de Suècia. Els treballs han consistit en l’eliminació de part de l’arbrat de la vorera del costat muntanya, la substitució dels exemplars que estaven en males condicions i la pavimentació dels escossells on s’han retirat arbres.

 

Amb la nova ordenació, els arbres de les dues voreres estan col·locats amb una distància de 12 metres lineals de separació, quan anteriorment al costat muntanya hi havia un arbre cada 6 metres. Els exemplars sobrants s’han dut al viver municipal per ser trasplantats, o bé han servit per substituir d’altres que estaven malmesos principalment per cops dels vehicles.

 

Els escossells que quedaven lliures s’han tapat amb formigó escombrat, que és el mateix acabat del paviment que queda fora de l’àmbit de l’escossell. A més, els arbres s’han protegit ara amb pilones per evitar nous cops dels vehicles. També s’ha arranjat el reg per eliminar la instal·lació dels arbres que s’han tret.

 

Els treballs van començar a finals de març, han tingut una durada de 2 mesos i han anat a càrrec de l’empresa Excavacions i Jardineria Jacaranda, SL. Han tingut un cost de 20.146,05 €.