Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Telecentre i el Servei d’Ocupació Jove es traslladen de la Nau Gaudí

Escoltar

El Telecentre i el Servei d’Ocupació Jove es traslladen de la Nau Gaudí

Els dos serveis s’oferiran al Casal de Joves de la plaça d’Espanya

El Telecentre i el Servei d’Ocupació Jove, fins ara ubicats a la Nau Gaudí, es traslladen d’espai per tal d’iniciar les obres de condicionament de la Nau per acollir provisionalment el Museu d’Art Contemporani Lluís Bassat. Està previst que la Nau Gaudí resti tancada fins a mitjan juliol.


 

Pel que fa al Telecentre, les tasques de trasllat duraran aproximadament una setmana per la qual cosa el servei restarà tancat fins al 26 d’abril, data en què es reprendrà el servei al Sidral (Casal de Joves de la plaça d’Espanya, 1) amb l’horari habitual: de dilluns a divendres de 17 a 22 h, i dissabtes i diumenges de 10 a 13 h i de 17 a 22 h.

 

El Telecentre està previst que s’instal·li definitivament a la nau de la banda mar de la fàbrica de Cabot i Barba, projecte que s’executarà amb el finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

 

El Servei d’Ocupació Jove, que oferia els seus serveis d’atenció als matins també a la Nau Gaudí, ho farà a l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (carrer de Francisco Herrera, 70) la setmana del 19 al 23 d’abril i a partir del 26 d’abril ho farà al Sidral el mateix horari: de dilluns a divendres de 9 a 14 h.