Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de Nivell II de l’Aula de Teatre fan una gira per diferents municipis catalans

Escoltar

Els alumnes de Nivell II de l’Aula de Teatre fan una gira per diferents municipis catalans

A Mataró actuaran el dissabte 5 de juny a les 22 h al Teatre Monumental

Al llarg d’aquest mes de maig i fins a l’octubre, els alumnes de Nivell II de l’Aula de Teatre estan realitzant una gira per presentar el seu treball de creació “Invisibles”. La gira neix arran de la proposta feta per part de la Fundació Josep Comaposada de donar a conèixer la realitat del treball infantil. A Mataró el treball es presentarà el dissabte 5 de juny a les 22 h al Teatre Monumental (La Riera, 169).


 

La col·laboració entre l’Aula de Teatre i la Fundació Josep Comaposada va néixer en el curs 2008-2009 en què es va dur a terme un projecte de formació teatral amb col·lectius de treballadors a Nicaragua. La gira dels alumnes de Nivell II s’ha concebut com un pas endavant entre aquest organisme de cooperació amb els sindicats del sud i l’Aula de Teatre de l’IMAC ja que es mostren les precarietats de l’explotació infantil a partir d’un treball de creació i investigació dut a terme pels alumnes.

 

“Invisibles” és el nom del treball de creació ideat pels alumnes de segon nivell de teatre sota la direcció de Toni Arteaga que se centra en el respecte als drets proclamats per la Declaració dels Drets Humans de les Nacions Unides i els Convenis de l’Organització del Treball, dos dels eixos fonamentals de la Fundació Josep Comaposada.

 

El treball “Invisibles” es mostra en el marc de les fires de caràcter solidari de diferents municipis de Catalunya. S’està a l’espera de concretar les dates a Badalona i Terrassa:

 

 

. Diumenge 9 de maig: Esplugues de Llobregat

. Diumenge 16 de maig: Viladecans

. Dijous 10 de juny: Barcelona

. Dissabte 25 de setembre: Cornellà de Llobregat

. Divendres 1 d’octubre: Sant Boi de Llobregat

. Dimecres 27 d’octubre: Santa Coloma de Gramenet.

 

L’actuació es podrà veure a Mataró el proper dissabte 5 de juny a les 22 h al Teatre Monumental en el marc dels tallers de final de curs de l’Aula de Teatre.