Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GINTRA inicia la comercialització de les places de lloguer de l’aparcament del carrer d’Euskadi

Escoltar

GINTRA inicia la comercialització de les places de lloguer de l’aparcament del carrer d’Euskadi

La societat municipal Gestió Integral de Trànsit Mataró, SL (GINTRA) inicia el lloguer de les places del nou aparcament de la Llàntia, situat a la planta baixa de l’edifici que acollirà el futur pavelló esportiu municipal del barri, al carrer d’Euskadi.

 

 

Característiques de l’aparcament

 

L’aparcament té una superfície útil de 1.990 m2 i compta amb 88 places de cotxe, 2 de les quals destinades a persones amb mobilitat reduïda, i 6 places de moto, totes distribuïdes en una sola planta.

 

L’accés a l’aparcament és independent de l’equipament esportiu i se situa a peu pla del passatge de darrera dels habitatges del carrer de Suècia.

 

Està previst que l’aparcament es posi en marxa a partir del proper mes d’abril.

 

 

Preu de les places

 

El preu de les places de cotxe en règim de lloguer és de 82,45 € i 41,23 € les places de moto. Però, si s’efectua el pagament del lloguer trimestralment, el preu de la plaça de cotxe és de 178,80 € (59,60 €/mes) i 81,42 € les places de moto (27,14 €/mes).

 

 

Informació i lloguer

 

Tots els interessats en una plaça hauran de dirigir-se a les oficines de GINTRA, que estan situades a la primera planta soterrània de l’aparcament de la ronda de Rafael Estrany, 36, en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i de 16.00 a 18.30 h i divendres de 9.00 a 14.00 h.

 

També podran obtenir informació a l’Ajuntament de Mataró, a les Oficines d’Atenció Ciutadana, Centres Cívics, telèfon 010, al web municipal o bé, al web del Grup PUMSA.