Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament inicia la segona fase de les obres de millora del Teatre Monumental

Escoltar

L’Ajuntament inicia la segona fase de les obres de millora del Teatre Monumental

Una pantalla de leds informarà sobre els espectacles

El Servei d’Obres de l’Ajuntament ha començat aquesta setmana la segona fase de les obres de millora del Teatre Monumental. L’actuació va dirigida fonamentalment a optimitzar l’eficiència energètica del teatre, especialment pel que fa a l’enllumenat, i a millorar la informació de les activitats que s’hi programen.

 

El projecte s’executarà amb el finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

 

Els treballs de millora consisteixen en la col·locació d’una pantalla de leds de baix consum per projectar imatges i dades dels espectacles que acull el teatre. En el mateix sentit de millora de l’eficiència energètica està previst reforçar el nivell d’il·luminació els dies d’espectacle, així com també substituir l’enllumenat exterior de la façana del teatre. També està prevista la instal·lació d’un mostrador que permetrà la venda d’entrades des de l’interior del vestíbul.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Nietos de García Cano, SL per un pressupost de 136.581,78 € (IVA inclòs). A aquest import s’afegiran 14.977,32 € (IVA inclòs) del cost de redacció del projecte. Es preveu que les obres tinguin una durada d’un mes.

 

Els treballs que ara s’executen són la continuació de la millora de l’accessibilitat al teatre i la rehabilitació del vestíbul que es van dur a terme al 2009 i van estar finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local. A més, durant els darrers mesos també s’han realitzat actuacions per millorar l’acústica de la sala.