Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita el Teatre Monumental un cop finalitzada la segona fase de les obres de millora

Escoltar

L’alcalde visita el Teatre Monumental un cop finalitzada la segona fase de les obres de millora

S’ha instal·lat a la façana una pantalla que informarà sobre els espectacles

 


L’alcalde, Joan Antoni Baron, i el president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès, han visitat avui el Teatre Monumental, on recentment han finalitzat les obres corresponents a la segona fase de millora.



Les actuacions han anat dirigides fonamentalment a optimitzar l’eficiència energètica del teatre, especialment pel que fa a l’enllumenat, i a millorar la informació de les activitats que s’hi programen.

 

El projecte s’ha executat amb el finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL).

 

Els treballs de millora han consistit en la col·locació d’una pantalla de leds de baix consum per projectar imatges i dades dels espectacles que acull el teatre. En el mateix sentit de millora de l’eficiència energètica s’ha reforçat el nivell d’il·luminació els dies d’espectacle, i s’ha substituït l’enllumenat exterior de la façana del teatre. També s’ha instal·lat un mostrador que permet la venda d’entrades des de l’interior del vestíbul.

 

Les obres han estat executades per l’empresa Nietos de García Cano, SL per un pressupost de 136.581,78 € (IVA inclòs). A aquest import s’afegeixen els 14.977,32 € (IVA inclòs) del cost de redacció del projecte. 

 

Els treballs que s’han dut a terme complementen els de millora de l’accessibilitat al teatre i la rehabilitació del vestíbul que es van dur a terme al 2009 i que van estar finançats pel Fons Estatal d’Inversió Local. A més, durant els darrers mesos també s’han realitzat actuacions per millorar l’acústica de la sala.