Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMPEM promociona la ruta Puig i Cadafalch Mataró-Argentona a la 8a Fira Modernista de Terrassa

Escoltar

L’IMPEM promociona la ruta Puig i Cadafalch Mataró-Argentona a la 8a Fira Modernista de Terrassa

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) participarà aquest cap de setmana a la 8a edició de la Fira de ciutats modernistes de Terrassa, on conjuntament amb l'Ajuntament d'Argentona, es promocionaran les dues ciutats a partir de la ruta modernista Puig i Cadafalch Mataró - Argentona que enguany es podrà realitzar a partir del mes de juny.
L’objectiu d’aquesta fira és donar a conèixer les ciutats de Catalunya que, com Mataró, tenen un destacat patrimoni modernista: la ruta industrial i modernista de Terrassa, el modernisme a l’Alt Berguedà, el modernisme d’estiueig al Vallès Oriental, entre d’altres.Per tal de fer més atractiva la fira, l'ambientació, els espectacles, les exposicions i les activitats ens transporten a aquell període històric de finals del segle XIX i principis del XX, en què aquestes ciutats van viure un etapa especialment pròspera amb la indústria tèxtil com a gran motor econòmic i amb el modernisme com a moviment d'avantguarda.

 

Mataró disposarà d’una parada semblant a les utilitzades en les fires i mercats del 1900: una estructura de fusta, tendals de roba de cotó i mostradors frontals de fusta. Cada estand a més estarà decorat amb elements i imatges que facin referència a l’època del modernisme o que en recreïn l’ambient.

 

A més de la Ruta Puig i Cadafalch. Mataró – Argentona, l’IMPEM donarà a conèixer tota l’oferta de rutes i visites guiades i audioguiades que es poden realitzar a Mataró durant tot l’any, l’oferta d’activitats nàutiques i del front marítim, així com l’oferta gastronòmica, comercial i d’oci i lleure de la ciutat. Com a novetat, enguany a l’estand hi haurà una mostra del catàleg de productes de la Botiga Mataró, per tal de difondre l’artesania local.

 

La Fira de Ciutats Modernistes estarà oberta d’11 a 14 h i de 17 a 21 h al Raval de Montserrat i carrers de l’entorn de Terrassa.