Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra amplia l’horari d’atenció al públic

Escoltar

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra amplia l’horari d’atenció al públic

El juliol i setembre l’equipament també obrirà matins i tardes

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra mantindrà el juliol i el setembre l’horari de matí i tarda i només aplicarà l’horari d’estiu el mes d’agost. El Consell Rector de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), que va tenir lloc el passat abril, va acordar modificar els nous horaris d’obertura al públic.


 

Per tal de poder oferir aquest nou horari als usuaris, el personal de l’equipament cultural farà la seva jornada laboral en dos torns de treball. Aquesta modificació de les condicions de treball del personal propi de l’IMAC (també hi ha personal de la Diputació de Barcelona) es va aprovar en el Ple de juny que va tenir lloc ahir dijous.

 

Així, l’horari d’atenció al públic és el següent:

 


. Tot l’any menys agost: 

Dimarts i dissabte de 10 a 14.30 h

Dilluns a divendres de 16 a 20.30 h

Dissabtes de 16 a 19 h


 

. Mes d’agost: 

Dilluns a divendres de 16 a 20.30 h

 

Amb aquests nous horaris, la Biblioteca Pública Pompeu Fabra augmenta durant l’estiu gairebé en un 50 % el nombre d’hores que els usuaris podran gaudir dels serveis que ofereix l’equipament.

 

Seguint la tendència dels darrers anys, aquest estiu faran ús dels serveis bibliotecaris més de 53.000 persones que està previst que agafin en préstec més de 58.000 documents i més de 7.000 usuaris es connectaran a Internet.