Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La masia de Can Ribot acull la presentació de la nova sèrie de TV3 “La Riera”

Escoltar

La masia de Can Ribot acull la presentació de la nova sèrie de TV3 “La Riera”

La telenovel·la, que es roda en gran part a Mataró, s'estrena diumenge 10

La masia de Can Ribot de Mataró va acollir ahir dijous, 7 de gener, la presentació de la nova telenovel·la de TV3, “La Riera”, que es roda en gran part en diferents escenaris de la ciutat. La nova sèrie s’estrena diumenge a la nit en horari de “prime time”, i a partir de dilluns 11 ocuparà les sobretaules de la cadena cada tarda, de dilluns a divendres.

 

A la presentació d’ahir van assistir Mònica Terribas, directora de TV3; Jordi Roure, cap de Dramàtics de TV3; Esteve Rovira, director de la sèrie; David Plana, director argumental, i alguns dels principals protagonistes. També van assistir Joan Antoni Baron, alcalde de Mataró, i Josep Jo, president del Consell Comarcal del Maresme.

 

L’acte de presentació va tenir lloc en un dels decorats naturals on es desenvolupa la producció. Can Ribot, que a l’estiu acull la celebració del Festival Shakespeare, és en la telenovel·la el restaurant Can Riera, situat al poble fictici de Sant Climent, que està ambientat al Maresme.

 

A part de la masia de Can Ribot, la masia de Can Guanyabens és l’exterior de la casa de la protagonista i el casc antic de Mataró representa el poble de Sant Climent. També seran decorats l’estació i el passeig de Sant Pol de Mar, i el port d’Arenys de Mar.