Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus elimina la línia dels polígons industrials i els serveis nocturns de cap de setmana de les línies circulars

Escoltar

Mataró Bus elimina la línia dels polígons industrials i els serveis nocturns de cap de setmana de les línies circulars

La mesura s’ha pres per contenir la despesa atesa la davallada de viatgers

L’Ajuntament i l’empresa concessionària del servei de transport urbà de viatgers a Mataró, Corporación Española de Transporte, SA (CTSA), han acordat l’eliminació de dos serveis i unes modificacions contractuals com a mesures de contenció de la despesa. Les mesures es faran efectives a partir del 25 de gener. Els canvis s’han donat a conèixer a les comissions municipals informatives de Via Pública i de Serveis Centrals.


 

Pel que fa als serveis, el Mataró Bus eliminarà el de la Línia P, que dóna servei als polígons industrials, i els serveis nocturns de cap de setmana de les línies circulars L1 i L2. Aquests serveis són els que tenen menor demanda, la resta es mantindrà com fins ara.

 

Quant a la modificació contractual, s’ha acordat el canvi en el sistema de pagament per part de l’Ajuntament, de manera que s’ajorna la liquidació del dèficit que s’espera generar els anys 2010 i 2011 sense costos financers.

 

Aquestes modificacions han vingut donades perquè els ingressos han patit una constant reducció en els darrers mesos, tant per la davallada del nombre de viatgers com per la disminució de les aportacions de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), entre d’altres motius. En aquest sentit, la Llei de contractes de les administracions públiques permet modificar el contracte per raons d’interès públic, per causes noves o necessitats imprevistes.

 

Els canvis de serveis s’informaran als usuaris a través d’una nova edició de la guia del Mataró Bus, la pàgina web www.mataro.cat i a les parades del Mataró Bus.