Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un curs de l’Ajuntament permet els joves formar-se com a monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

Escoltar

Un curs de l’Ajuntament permet els joves formar-se com a monitors d’activitats de lleure infantil i juvenil

La formació s'impartirà entre març i juny

El Servei de Joventut i Dona de l’Ajuntament organitza un curs semiintensiu de monitors i monitores d’activitats de lleure infantil i juvenil durant les vacances de Setmana Santa i les tardes de divendres i dissabtes pel matí del mes de març, abril, maig i juny (del 26 de març a l’11 de juny).

 

El curs, que imparteix l’Escola Lliure El Sol, oferta 25 places perquè els monitors/es obtinguin els coneixements necessaris, tant teòrics com pràctics, per poder treballar en un centre de lleure amb infants i/o joves.

 

La iniciativa de formació consta de 100 hores teòriques, 150 hores de pràctiques i 25 hores per elaborar un treball-memòria de l’acció educativa duta a terme durant el període de les pràctiques. L’aprofitament del curs dóna accés al diploma de la Generalitat de Catalunya de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil.

 

El preu del curs és de 180 €. Per als membres de l’Associació de Casals de Joves (ACJ) o Acció Escolta (AE) o ESPLAC el preu és de 100 €. Per accedir al curs cal ser major d’edat en el moment de realitzar la inscripció.

 

La novetat d’aquest any és que per primera vegada el curs de monitors es realitzarà al Centre de Formació Tres Roques.

 

 

Sistema d’inscripció

 

Les inscripcions es poden fer al Punt d’informació Juvenil – SIDRAL (plaça d’Espanya, 1). L’horari d’atenció al públic és dilluns a dijous de 17h a 21h i divendres de 10h a 14h.

 

Per tal d’incentivar i enfortir el teixit associatiu de joves de la ciutat, s’ha prioritzat en el moment de fer les inscripcions als joves membres de les entitats infantils i juvenils de la ciutat. Ahir i avui ja han pogut apuntar-se al curs.

 

Demà dia 17 i dijous 18 podran presentar les sol·licituds els nois i noies de Mataró fins a 35 anys d’edat i els membres de l’ACJ, AE i Esplac. Per últim, el divendres 19 de març i el dilluns 22 s’hi podran apuntar la resta de persones interessades.

 

Les inscripcions es realitzen per ordre d’arribada.