Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una nova fase de reformes dotarà la sala d’actes de l’Institut Miquel Biada de climatització independent

Escoltar

Una nova fase de reformes dotarà la sala d’actes de l’Institut Miquel Biada de climatització independent

S’hi podran realitzar activitats sense encendre la calefacció de tot l’edifici

El Servei de Manteniment i Serveis de l’Ajuntament va començar la setmana passada les obres d’instal·lació de climatització pròpia a la sala d’actes de l’Institut Miquel Biada. Es tracta d’una nova fase de les reformes iniciades l’any passat en aquest equipament per tal que pugui ser utilitzat de forma independent a la resta de l’edifici i fora de l’horari escolar.

 

L’espai es climatitzarà amb aire calent i aire fred, i també s’instal·larà un sistema d’extracció d’aire. Per poder dur a terme els treballs serà necessari construir un nou fals sostre, per l’interior del qual passaran els conductes de climatització, adequar la instal·lació elèctrica i col·locar les màquines exteriors sobre l’estructura portant.

 

El projecte s’executarà amb finançament del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Les obres han estat adjudicades a l’empresa Tecni Fred i Clima, SL i tenen una durada prevista de 3,5 mesos. El pressupost de les obres és de 170.000 € (IVA inclòs), als quals s’han d’afegir 13.700,45 € (IVA inclòs) d’honoraris de redacció del projecte i de direcció de l’obra.

 

La sala d’actes té una superfície de 394 m² útils. L’any passat l’Ajuntament ja hi va fer obres de reforma per dotar l’equipament d’un accés directe des de l’exterior, treballs que es van executar amb finançament del Fons Estatal d’Inversió Local. Amb les millores que ara es realitzen es podrà utilitzar la sala quan sigui necessari sense haver d’encendre la calefacció de tot l’edifici, amb l’estalvi econòmic i energètic que això suposa.