Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple d’insaculació designa els 1.152 membres de les meses electorals per a les properes eleccions a Corts Generals

Escoltar

El Ple d’insaculació designa els 1.152 membres de les meses electorals per a les properes eleccions a Corts GeneralsAvui dilluns 24 d’octubre ha tingut lloc a les 9.00 hores el Ple d’insaculació per a la formació de les meses electorals per a les eleccions a les Corts Generals del 20 de novembre de 2011.


 

El nomenament dels membres de les meses electorals a Mataró (president i dos vocals) es fa mitjançant un sorteig del Cens electoral realitzat per ordinador davant tots els regidors de la Corporació. Durant l’acte, que és obert al públic, es poden veure projectats en una pantalla els números escollits per un sistema informàtic de selecció aleatòria. Els números indiquen l’ordre i l’interval de repetició.

 

La insaculació designa 1.152 membres de meses, entre presidents i vocals titulars i suplents, és a dir, 9 candidats per cada una de les 128 meses que hi haurà a Mataró. Les persones escollides rebran properament la corresponent notificació de convocatòria per treballar el dia de les eleccions.