Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Monumental estrena “Henry”, guanyadora d’un Premi a la Creació Escènica 2010

Escoltar

El Teatre Monumental estrena “Henry”, guanyadora d’un Premi a la Creació Escènica 2010

El muntatge es podrà veure el 21 de juliol i l'entrada és gratuïta

El Teatre Monumental estrena el proper 21 de juliol “Henry”, una de les obres guanyadores dels Premis a la Creació Escènica 2010, creats per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) amb l’objectiu d’incentivar la creació escènica, especialment dels joves creadors emergents.


 

Els Premis a la Creació tenen una dotació econòmica i l’assessorament en la direcció i la part tècnica, però sobretot ofereixen als guanyadors l’oportunitat d’estrenar la seva proposta als espais escènics de la ciutat i s’encarreguen de la seva difusió.

 

El jurat dels Premis a la Creació Escènica 2010 estava format per membres de la Diputació de Barcelona, la Xarxa d’Activitats Culturals Transversal, l’IMAC i el projecte de treball en xarxa Glam Tour, que aplega les escoles de teatre de Mataró, Vic, Girona, Lleida i Andorra. S’hi van presentar nou projectes, dels quals el jurat va decidir premiar-ne dos: “Henry”, l'obra que arriba ara al Teatre Monumental, i “El So del Taronger”, firmada per Neil Harbisson i Moon Rivas, que es va estrenar el passat desembre.

 

“Henry” és un espectacle tragicòmic, satíric i esperpèntic que es proposa esbrinar els límits de la ment humana. Es tracta d’una creació multidisciplinar de la companyia ‘ella y dolores’, interpretada per Patrícia Mas, que n’és també la coreògrafa i que la dirigeix juntament amb Violeta Ramos.

 

Les entrades són gratuïtes. Es poden recollir a les oficines de l’IMAC (carrer de Sant Josep, 9), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a dijous de 18 a 20 h, i a la taquilla del Teatre Monumental el mateix dijous 21.