Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoles i instituts de Mataró poden treballar la interculturalitat a través del material didàctic “Tot un Món a les aules”

Escoltar

Escoles i instituts de Mataró poden treballar la interculturalitat a través del material didàctic “Tot un Món a les aules”

És una proposta educativa basada en un programa de TV3 i la Fundació Jaume Bofill

El proper dimecres 26 d’octubre tindrà lloc a Can Palauet (carrer d’en Palau, 32) l’acte de presentació del projecte “Tot un Món a les aules”, una carpeta de material didàctic elaborat a partir del programa de televisió “Tot un Món”, que Televisió de Catalunya emet des de l’any 2004 amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill.
L’acte, que començarà a les 19.00 hores, serà presidit pel regidor de Participació i Nova Ciutadania, Joaquim Fernàndez, i comptarà amb la participació de Roser Argemí, cap de projectes de la Fundació Jaume Bofill; Carles Solà, director del programa “Tot un Món” i membre de la Mesa per a la Diversitat en el Consell de l’Audiovisual de Catalunya; Marta Casas, experta en educació i diversitat cultural i co-autora del material multimèdia; Joan Llorens, cap d’estudis de l’escola Josep Manuel Peramàs; i Carme Civit, directora de l’escola Germanes Bertomeu.

 

La carpeta didàctica “Tot un Món a les aules” està especialment dissenyada per al professorat de primària i secundària. La seva adaptació en format multimèdia s’ha elaborat a partir d’alguns capítols del programa televisiu, que està en antena a TV3 des de 2004. El material es distribueix entre les escoles i els instituts de Catalunya com a material per treballar el fenomen de la immigració i la interculturalitat des de l’àmbit educatiu.