Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament assumeix de manera extraordinària la neteja de les rieres de Sant Simó i d’Argentona

Escoltar

L’Ajuntament assumeix de manera extraordinària la neteja de les rieres de Sant Simó i d’Argentona

L’Ajuntament començarà la setmana que ve els treballs de neteja de les lleres i marges de la riera de Sant Simó i de la riera d’Argentona. Aquestes tasques es duran a terme amb caràcter extraordinari, tot i no ser competència municipal, per prevenir problemes causats pels aiguats.

 

Les lleres presenten actualment acumulació de canyes i brossa que poden ocasionar erosions en la mateixa llera i ens els murs i esculleres. Els treballs que es realitzaran són la desbrossada selectiva de la vegetació i l’eliminació de totes les canyes per tal de millorar l’estat de la llera.

 

A la riera de Sant Simó es netejaran 42.380 m² entre la riera de Can Soler i el mar. A la riera d’Argentona s’intervindrà en un àmbit de 23.600 m² des de la carretera N-II i la desembocadura a mar. En total, l’actuació tindrà un cost previst de 24.965,5 €. L’empresa Fomento de Construcciones y Contratas executarà els treballs, que tenen una durada prevista d’1 mes, per encàrrec de l’Ajuntament.

 

Donat que la gestió de les rieres és competència de l’Agència catalana de l’Aigua, l’Ajuntament ha hagut de demanar permís previ a aquest organisme per poder realitzar les tasques.