Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença les obres per arranjar els sistemes de conteniment de terres en el parvulari de l’Escola Tomàs Viñas

Escoltar

L’Ajuntament comença les obres per arranjar els sistemes de conteniment de terres en el parvulari de l’Escola Tomàs Viñas

Els treballs tenen una durada prevista de dos mesos

El Servei d’Obres de l’Ajuntament ha començat els treballs d’arranjament dels murs de conteniment que serveixen de tanca al solar del parvulari de l’Escola Tomàs Viñas, així com la construcció d’un nou sistema de drenatge.


 

Una part del mur que dóna a l’avinguda de la Gatassa s’havia desplomat el desembre passat degut a l’acumulació d’aigua provocada per un drenatge insuficient i per la mala qualitat de la construcció, formada per un doblat de totxana o, en alguns llocs, de totxo perforat, uns materials totalment inadequats per a la funció de conteniment.

 

El projecte preveu la construcció d’un mur de formigó d’alçada variable a la part que limita amb l’avinguda de la Gatassa, un mur paral·lel al que limita amb l’Escola Sol Ixent i el reforç del tram més alt del mur existent. L’obra nova i l’anterior es connectaran per d’assegurar-ne un comportament unitari.

 

En la part del mur que limita amb les finques veïnes, el perill d’esllavissaments que comportava el seu enderroc ha fet preferible la construcció d’una pantalla paral·lela al mur, ancorada cada tres metres mitjançant tirants.

 

Les obres han estat adjudicades a l’empresa Dentell, SL. Van començar el 6 de juliol i tenen una durada prevista de dos mesos. El pressupost d’adjudicació és de 122.240,97 € (IVA inclòs).