Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita els habitatges amb protecció oficial del carrer d’Almeria, 77

Escoltar

L’alcalde visita els habitatges amb protecció oficial del carrer d’Almeria, 77L'alcalde, Joan Antoni Baron, el president de PUMSA, Ramon Bassas i el regidor d’habitatge, Francesc Teixidó han presidit avui la visita oficial dels habitatges del carrer d’Almeria, situats al barri de Vista Alegre, amb motiu de la seva finalització.

 

Es tracta d’un edifici de tres habitatges en règim de lloguer, construïts sobre una finca resultant de la suma d’un sobrant de vial, propietat de l’ajuntament i adquirit per PUMSA i la compra de la parcel·la adjacent.

 

Aquesta promoció està inclosa dins el Pla Local de l’Habitatge, en el període 2007-2011.

 

 

Característiques de l’edifici

 

L’immoble disposa d’una superfície construïda de 298 m2 i tanca l’illa de cases de Vista Alegre, tapant la mitgera existent.

 

Es distribueix en planta baixa i tres plantes pis, amb un habitatge per cadascuna de les plantes superiors i un local comercial a la planta baixa.

 

Així, l’edifici compta amb tres habitatges de lloguer amb protecció oficial, que disposen d’un o dos dormitoris. Els habitatges de la segona i tercera planta tenen una superfície útil de 34,9 m2 cadascun, mentre que el de la primera planta té una superfície de 57,6 m2.

 

L’edifici és més estret a la planta superior que a la base, per tant, l’habitatge amb major superfície ocupa la planta primera i els de menor superfície ocupen les dues plantes superiors.

 

Aquesta promoció, seguint amb la política municipal d’estalvi energètic, també compta amb instal·lacions centralitzades d’aigua calenta sanitària, preescalfadaa través de plaques solars tèrmiques amb suport de caldera de gas.

 

 

Local comercial

 

A la planta baixa de l’edifici hi ha un local comercial, de 70,5 m2 que va ser venut per PUMSA a través de concurs públic i que actualment acull una farmàcia.

 

 

Inversió i terminis

 

Aquesta promoció ha suposat una inversió de 822.000 euros per l’empresa municipal.

 

Els habitatges ja estan finalitzats i es preveu que l’entrega de claus es realitzi durant la primera quinzena de març.

 


Tota la gestió de la promoció, així com el procés d’adjudicació el durà a terme Prohabitatge Mataró, SA, mitjançant la Llista Única d’Habitatge.