Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica promourà Els Pastorets de Mataró com a esdeveniment turístic i cultural

Escoltar

L’Institut Municipal de Promoció Econòmica promourà Els Pastorets de Mataró com a esdeveniment turístic i cultural

La representació nadalenca és un element important de promoció de la ciutat

La presidenta de l’Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), Alícia Romero, i el president de la Sala Cabañes, Toni Grané, han signat avui un conveni de col·laboració per tal de potenciar “Els Pastorets de Mataró” com a esdeveniment turístic i cultural.

 

L’objectiu d’aquest conveni és posar en valor aquest esdeveniment únic i singular, arrelat a la tradició cultural de la ciutat, i impulsar-lo com a producte turístic.

 

L’IMPEM reconeix que Els Pastorets de Mataró, declarats des de 1981 Patrimoni Cultural de la Ciutat, són un important element de promoció de la ciutat. Així, l’IMPEM referma la seva voluntat de donar suport a l’esdeveniment, tant pel seu atractiu turístic com per la capacitat de captació de visitants interessats pels productes de turisme cultural que la ciutat ofereix durant el període de Nadal.

 

Entre els compromisos de col·laboració que es recullen al conveni, l’IMPEM donarà suport econòmic a la Sala Cabanyes per a l’edició i producció dels suports gràfics destinats a difondre Els Pastorets de Mataró. Així mateix, l’organisme municipal col·laborarà en la promoció i comunicació de l’esdeveniment en el marc de la campanya turística de Nadal que es fa cada any, i en farà la màxima difusió a través de l’Oficina de Turisme de Mataró. També es facilitarà informació sobre Els Pastorets de Mataró a les publicacions i pàgines web de difusió comarcal i d’altres mitjans que puguin ser d’interès.

 

L’acord s’emmarca en la línia de cooperació i suport sectorial de l’IMPEM amb el sector privat pel desenvolupament d’actuacions que dinamitzin l’oferta turística de Mataró, i que amb aquesta entitat ja s’ha iniciat a la temporada 2010-2011. El conveni es prorrogarà anualment si cap de les dues parts hi renuncia de manera expressa.

 

El pressupost municipal preveu una col·laboració econòmica de 2.000 € per als materials de difusió de la temporada d’Els Pastorets de Mataró que tindrà lloc al Nadal 2011-2012, la mateixa quantitat econòmica amb la que es va col·laborar en la temporada passada.