Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern aprova el projecte d’urbanització del passeig Carles Padrós-Riera de Cirera

Escoltar

La Junta de Govern aprova el projecte d’urbanització del passeig Carles Padrós-Riera de Cirera

Aigües de Mataró durà a terme les obres amb un pressupost de 591.681,98 €

La Junta de Govern local va aprovar ahir inicialment el projecte d’urbanització del passeig de Carles Padrós-riera de Cirera, entre el tram comprès entre el passeig del Desviament i el carrer d’Àvila. L’obra, que serà duta a terme per Aigües de Mataró, compta amb un pressupost de licitació de 591.681,98 €, IVA inclòs, i està previst que comenci el proper mes d’abril. En aquest sentit, la licitació de l’obra, que es va aprovar al Consell d’Administració del passat 24 de febrer, està oberta fins el proper 14 de març de 2011.

 

Les obres que estan previstes contemplen la urbanització d’acord amb els criteris establerts per l’Ajuntament i la renovació de les xarxes de clavegueram i d’aigua potable.

 

 

Substitució de la xarxa de clavegueram i aigua potable

 

Les obres de renovació del clavegueram projectades per Aigües de Mataró permeten substituir un tram del col·lector de la riera de Cirera, que és antic i molt profund, essent molt dificultós el manteniment, així com un altre tram dels carrers de Pau Casals i dels Tres Tombs, d’acord amb el previst al Pla director del clavegueram de Mataró.

 

Les obres projectades de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable permeten substituir les canonades de fibrociment antigues des del passeig del Desviament fins el carrer de Lluís Millet, i del tram final del carrer de Nicolau Guanyabens, que passen per la vorera est de la riera de Figuera Major.

 

Les obres tenen una durada prevista de 4 mesos.

 

 

Reurbanització

 

Pel que fa a les obres de reurbanització, es construiran guals de vianants, s’habilitaran itineraris de vianants adaptats, es reforçarà la capa de rodadura de la calçada i es substituirà el paviment de les voreres.

 

 

Adjudicació de les obres

En el Consell d’Administració d’Aigües de Mataró, previst per finals del mes de març, s’adjudicaran les obres. En paral·lel, s’informarà els veïns de la zona afectada per tal de minimitzar les molèsties i, coordinadament amb el Servei de Mobilitat de l’Ajuntament, facilitar el pas de persones i la circulació de vehicles mentre durin els treballs.