Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la jornada de cooperació empresarial pensada específicament per a dones “GettingContacts Woman!”

Escoltar

Mataró acull la jornada de cooperació empresarial pensada específicament per a dones “GettingContacts Woman!”

Té com a objectiu generar contactes efectius i promoure el treball en xarxa

Més de 250 dones empresàries, emprenedores i directives participaran dimarts, 1 de març, a la primera jornada de cooperació empresarial “GettingContacts Woman!”, que tindrà com escenari el Centre de Congressos i Reunions del parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme. La jornada està organitzada conjuntament per l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) de l’Ajuntament de Mataró i TecnoCampus Mataró-Maresme, i compta amb la col·laboració i el suport de diferents institucions i entitats.

 

La cita està ideada expressament per a dones del món empresarial: empresàries, emprenedores i dones que ocupen càrrecs intermedis i/o executius en el món de l’empresa.

 

L’objectiu és promoure i potenciar l’esperit de cooperació entre dones empresàries i emprenedores, així com incrementar la innovació i competitivitat de les empreses creades o constituïdes per dones. Així, la jornada, que és gratuïta, pretén afavorir que les participants ampliïn la seva xarxa de contactes efectius per aconseguir nous clients, proveïdors i col·laboradors.  

 

La jornada tindrà lloc de 9.30 a 14.30 hores, i serà inaugurada per l’alcalde, Joan Antoni Baron, i la presidenta de l’IMPEM i de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, Alícia Romero.

 

La sessió s’iniciarà amb una taula rodona a càrrec de sis dones empresàries, representants del món de l’empresa i la política nacional i internacional, que debatran sobre l’actualitat econòmica i social a Catalunya, Espanya i el món, així com també sobre la importància de la cooperació com a estratègia de futur dins el món empresarial.

 

En concret, les conferenciants són M. Carme Bufí, presidenta de la Fundació Privada Bufí i Planas; Marisol Mosquera, sòcia i gerent d’Aracari; Tasneem Salam, empresària i consultora; Esther Casademont, fundadora gerent de l’empresa HUNIVERS i coautora del llibre “El timo de la superwoman”; Meritxell Gimeno, fundadora de Draco Systems; i Marta Busquets, directora de Màrketing de Particulars i Innovació de la recent creada CatalunyaCaixa.

 

 

Què és Gettingcontacts!©

 

Gettingcontacts!© és el primer esdeveniment de networking efectiu i garantit per la UE. La metodologia utilitzada es considera la millor existent actualment a Espanya, ja que genera entrevistes entre empreses amb interessos mutus, garantint un 70-60% de contactes efectius entre les persones participants.

 

Les assistents a la jornada s’hi han inscrit mitjançant el web de Gettingcontacts!©, definint les empreses o els sectors amb els quals estan interessades a contactar. Un cop rebuts tots els qüestionaris, es creuen les dades i es generen les agendes personalitzades de la trobada per fer arribar a cada participant la informació sobre les entrevistes/contactes que farà.

 

 

Entitats i institucions col·laboradores

 

La jornada es desenvoluparà amb la participació en el comitè organitzador de les escoles universitàries que formen part del Tecnocampus (Escola Universitària del Maresme –EUM- adscrita a la Universitat Pompeu Fabra, Escola Universitària Politècnica de Mataró- EUPMT- adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya, i Escola Superior de Ciències de la Salut – ESCS- adscrita a la Universitat Pompeu Fabra). També col·laboren en l’esdeveniment Copevo, Dones en Xarxa, ASAD, Afaemme, Complementum, Maresme Centre de Negocis, COETTC, Granollers Mercat, Proyectos TIC, BCN Activa, Red de Emprendedoras, Ellas 2.0, fem.talent, Fidem, Ajuntament de Figueres, Emprendedoras.com, Agima, Nodus Barberà, Dones d’avui El Masnou i Cetemmsa.

 

La jornada també rep el suport de la Diputació de Barcelona, Inicia i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.