Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra el Dia Internacional de la Música amb concerts al carrer i a diferents espais de la ciutat

Escoltar

Mataró celebra el Dia Internacional de la Música amb concerts al carrer i a diferents espais de la ciutat

Les actuacions a l’entorn de la festa començaran divendres i acabaran dimarts

L’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) i el Col·lectiu de Músics del Maresme han organitzat conjuntament la celebració del Dia Internacional de la Música que tindrà lloc el proper dissabte 18 de juny. Des de les 11 h fins a la matinada 21 grups de música d’estils diversos actuaran a la plaça de Santa Anna.


 

Així, l’activitat musical començarà amb l’actuació de 4 escoles de música que participaran amb diferents formacions de combo i Big Band: Escola de Música El Carreró, Escola de Música Imma Planas, Aula de Música Masafrets i l’Escola Municipal de Música de Mataró. A partir de les 16 h començaran els concerts dels grups que formen part del Col·lectiu de Músics del Maresme.

 

A més de les actuacions al carrer, també es podrà viure la música el divendres 17 de juny a les 21.30 h, al Foment Mataroní, amb el concert de la Cobla Ciutat de Girona i la Polifònica de Puig-Reig i els grups de hard rock i metal Breakdown Collapse, The Blak Rose Road i Morphium actuaran a les 23 h a la Sala Clap.

 

Diumenge 19 de juny hi haurà dos concerts al pati de Les Esmandies: a les 12 h serà el torn de la Jove Orquestra Iluro i el conjunt instrumental de l’Aula de Música Masafrets, mentre que a les 21 h tocarà el cantautor Cesk Freixas. A les 20.30 h el cafè cultural El Dau oferirà el concert de Mürfila.

 

Dimarts 21 de juny a les 19 h, el Foment Mataroní serà l’escenari del concert de l’Agrupació Musical de l’Institut Alexandre Satorras i la Banda de Tavernes de la Valldigna (València) amb 120 joves músics.