Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres Roques programa més de 80 cursos per al primer trimestre del curs 2011-12

Escoltar

Tres Roques programa més de 80 cursos per al primer trimestre del curs 2011-12

Més de 2.600 alumnes han passat pel centre des de 2009

El Centre de Formació Permanent Tres Roques té programats per al primer trimestre del curs 2011-12 més de 80 cursos, en horaris de matí i tarda.
L’oferta formativa es vertebra en cinc eixos principals: cursos d’humanitats i ciències socials (entre d’altres, conversa en anglès o en francès, viatge musical per Europa o curs de cultura japonesa); de ciència, natura i medi ambient (com agricultura ecològica, iniciació a la fotografia de natura, taller d’astronomia o metàfores científiques del segle XX); d’expressió (expressar-se en públic, curs d’iniciació a l’escriptura creativa o el conte literari); de recursos (fotografia digital, informàtica, edició de pàgines web o com utilitzar facebook i twitter); i de salut i creixement personal (cuina tradicional catalana, reeducació de la postura o intel·ligència emocional).
El període d’inscripció està obert fins al 15 de setembre. Es pot consultar tota la informació al Centre de Formació Permanent Tres Roques, a l’Institut Municipal d’Educació i al web www.mataro.cat.

 

El Centre de Formació Permanent Tres Roques és un equipament municipal que funciona des de l’any 2009 oferint activitats de formació i actualització de coneixements per a persones de totes les edats. Compta amb cinc aules-taller, dues sales de treball, una sala d’actes, un aula d‘informàtica i una sala equipada per als cursos de cuina.

 Dades del curs 2010-11

 

Durant el curs 2009-10, es van organitzar 78 cursos i tallers i van participar-hi 960 alumnes. El curs 2010-11, l’oferta de cursos i tallers va ser de 153, i van assistir-hi 1.730 alumnes. Per barris, la procedència de l’alumnat en tots dos cursos va ser d’un 16 % procedents de la zona Centre i l’Escorxador; un 23 % de l’Eixample i el Pla d’en Boet; un 30 % de Cerdanyola, Peramàs, La Llàntia; el 18 % dels Molins, Vista Alegre, Rocafonda, El Palau i Cirera; i el 13 % restants vinguts d’altres poblacions.