Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un grup de nens sahrauís passarà els dos mesos d’estiu acollits per famílies mataronines

Escoltar

Un grup de nens sahrauís passarà els dos mesos d’estiu acollits per famílies mataronines

Són unes colònies organitzades per l’Ajuntament i Solidaritat SahrauíAquest cap de setmana arribaran a Mataró els 16 nens sahrauís d’entre 7 i 12 anys que passaran els mesos d’estiu acollits per famílies de la ciutat. Vénen a gaudir de les colònies sahrauís 2011, fruit del conveni signat entre la secció de Civisme i Cooperació de l’Ajuntament de Mataró i l’associació Solidaritat Sahrauí de Mataró.


 

Els nens sahrauís passaran a Mataró els mesos de juliol i agost, gaudint d’un seguit d’activitats de lleure i de la festa major de Les Santes. Les famílies mataronines que els acullen són les que es fan càrrec de la seva manutenció.

 

Es tracta d’una iniciativa que té com a objectius principals propiciar l’intercanvi cultural entre nens sahrauís i catalans, facilitar l’accés a una atenció sanitària dels infants sahrauís que ho necessitin i donar a conèixer la realitat del poble sahrauí. 

 

L’Ajuntament de Mataró donarà oficialment la benvinguda als nens i a les famílies acollidores en un acte de recepció que se celebrarà el 20 de juliol al Saló de Sessions, a les 18 h. El primer tinent d’alcalde i regidor de Participació i Nova Ciutadania, Joaquim Fernàndez, els donarà la benvinguda. Després intervindrà Montse Guardiola, presidenta de l’associació Solidaritat Sahrauí de Mataró. La cloenda la farà l’alcalde, Joan Mora.