Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui comença la preinscripció per als casals d’estiu

Escoltar

Avui comença la preinscripció per als casals d’estiu

Aquest any s’ofereixen més de dues mil places per a infants i joves

Avui dimecres, 25 d’abril, s’han iniciat les preinscripcions per als casals d’estiu 2012. Aquest any Mataró ofereix 2.065 places, 95 més que l’any passat. Els casals, que es faran en 22 espais diferents, estan organitzats per les AMPA de les escoles o per entitats de lleure i estan subvencionats per l’Ajuntament.


 

Els casals tindran lloc del 25 de juny al 20 de juliol. El preu estarà entre els 140 i els 160 € i inclou totes les activitats excepte els serveis complementaris de permanències i menjador.

 

La preinscripció, que finalitza el 4 de maig, es pot fer a les oficines d’atenció ciutadana i als centres cívics, al telèfon d’atenció ciutadana 010 o a través de la pàgina web municipal www.mataro.cat. La publicació de les llistes d’infants i joves admesos i exclosos es farà pública el 14 de maig en els llocs on es fan les preinscripcions i en els espais on es faran els casals d’estiu. La formalització de les inscripcions es farà del 14 al 21 de maig en el lloc indicat en cada casal.

 

Aquest sistema de preinscripcions permet evitar cues i garanteix els principis d’universalitat, objectivitat i concurrència per a les persones interessades.

 

L’Ajuntament de Mataró promou l’activitat de casals d’estiu a la ciutat a través d’un sistema de subvenció de les propostes presentades per les AMPA dels centres escolars i les entitats de lleure, que gestionen els casals. La subvenció destinada és de 81.000 €.

 

A més dels casals d’estiu, l’oferta per aquest període estival s’amplia amb dos cursos organitzats per l’Aula de Teatre: “Teatre d’objectes, gest i imaginació” i “El procés creatiu”, que es faran del 25 de juny al 20 de juliol de 10 a 13 h. La matrícula es pot fer del 21 al 31 de maig a la seu de l’Aula de Teatre (carrer de Juan Meléndez Valdés, 2) de dilluns a divendres de 18 a 21 h.

 

També el Centre de Formació Permanent Tres Roques ofereix una proposta formativa adreçada a joves de 10 a 15 anys, “3 Roques jove!”, que inclou cursos, seminaris i tallers sobre diferents temes.