Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus celebra demà l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2012/2013

Escoltar

El TecnoCampus celebra demà l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2012/2013

La lliçó magistral, sota el títol “Salut: la bossa o la vida?”, anirà a càrrec de Vicente Ortún, reconegut expert en economia de la salut i gestió sanitària

L’acte d’inauguració del curs acadèmic 2012/2013 al TecnoCampus se celebrarà demà dimarts 16 d’octubre, a les 12 h, a l’auditori del parc (av. d’Ernest Lluch, 32). Es donarà així el tret de sortida oficial a un curs que al TecnoCampus comença amb les novetats del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals i el Màster Universitari en Cronicitat i Dependència. Aquestes titulacions se sumen a les set titulacions de grau i els dos màsters que ja s’impartien el curs passat en els tres centres universitaris del TecnoCampus: l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, adscrita a la Universitat Politècnica de Catalunya; i l’Escola Universitària del Maresme i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrites totes dues a la Universitat Pompeu Fabra.
Enguany l’acte serà presidit per l'alcalde de Mataró, Joan Mora, i comptarà amb la presència del director general d'Universitats de la Generalitat de Catalunya, Lluís Jofre; el vicerector de Docència i Estudiantat de la Universitat Politècnica de Catalunya, Xavier Colom; i la vicerectora de Professorat de la Universitat Pompeu Fabra, Louise McNally.

 

La lliçó magistral, sota el títol “Salut: la bossa o la vida?”, anirà a càrrec de Vicente Ortún, degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat Pompeu Fabra. Ortún és un des màxims experts en economia de la salut i gestió sanitària, i forma part de l’equip investigador del Centre d’Investigació en Economia i Salut (CRES).

 

El TecnoCampus té la voluntat que aquest acte, el més important del calendari acadèmic en l’àmbit universitari, sigui obert a tota la societat. Per assistir-hi, cal enviar un correu de confirmació a l’adreça de correu comunicacio@tecnocampus.cat