Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus posa en marxa el club "xnergic" per fomentar les vocacions tecnològiques entre els joves

Escoltar

El TecnoCampus posa en marxa el club "xnergic" per fomentar les vocacions tecnològiques entre els joves

El club arrenca aquest Nadal amb un campus adreçat a nois i noies d’entre 11 i 17 anysEl parc TecnoCampus Mataró-Maresme acaba de posar en marxa un club de tecnologia pensat per fomentar les vocacions tecnològiques entre els més joves. Malgrat que es tracta de carreres amb una gran demanda en el mercat laboral, les carreres tecnològiques no són les més escollides entre els joves a Catalunya.


El TecnoCampus, on s’imparteixen estudis de grau en diverses enginyeries, vol contribuir a capgirar la tendència mitjançant aquesta iniciativa. El nou club de la tecnologia es diu "xnergic" i entre les activitats que contempla (impartides per estudiants de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró) hi ha tallers de robòtica i programació de videojocs, grups d’entrenament i competicions amb altres clubs de tecnologia d’arreu del món. La filosofia del club és associar la tecnologia a la diversió i trencar la idea que la tecnologia i la ciència en general són matèries difícils i avorrides.

 

Per posar en marxa el club xnergic el TecnoCampus compta amb la col·laboració de professionals del parc i estudiants d’enginyeries, de manera que els joves del club podran conèixer de primera mà l’excitant món de la tecnologia.

 

El club "xnergic" arrenca aquestes vacances de Nadal amb un campus tecnològic pensat perquè els estudiants puguin crear el seu propi robot. El campus es farà els dies 24, 27, 28 de desembre de 2012 i 2, 3 i 4 de gener de 20013 a les instal·lacions del Tecnocampus, en horaris de matins, i amb tot el material inclòs (robot i materials necessaris per la programació, muntatge i una samarreta d’xnergic) en el preu de la inscripció (120 euros).