Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els menjadors de les escoles bressol municipals serviran aquest nou curs aliments ecològics del Maresme

Escoltar

Els menjadors de les escoles bressol municipals serviran aquest nou curs aliments ecològics del Maresme

El requisit és va acordar en una proposta de resolució aprovada en el Ple de maigEl Consell Plenari de l’Institut Municipal d’Educació (IME) ha adjudicat a l’empresa ISS Soluciones de Catering, SL la realització del servei de cuina i càtering a les escoles bressol municipals per als cursos 2012-2013 i 2013-2014 per un import de 327.361,20 € (IVA exclòs).


 

La particularitat d’aquest procés d’adjudicació recau en el fet que el plec de condicions del contracte per primera vegada ha valorat i puntuat de forma decisiva aquelles ofertes que han inclòs aliments ecològics, de temporada i de proximitat, tal com acordava una proposta de resolució aprovada per unanimitat en el Ple municipal del passat mes de maig.

 

Al concurs d’adjudicació hi van concórrer 9 empreses de càtering, obtenint la màxima puntuació l’empresa ISS Soluciones de Catering, SL amb 42 punts sobre 50. Segons la proposta presentada, aquesta empresa oferirà en els seus menjars agricultura ecològica en un 50 % de la fruita, 100 % en els llegums, el 100 % de les cebes, porros, carbasses i pastanagues i el 100 % de la verdura fresca i els productes seran del Maresme. A més tots els productes de neteja també seran ecològics.