Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Missatgers Reials arribaran al Port de Mataró el diumenge 30 de desembre

Escoltar

Els Missatgers Reials arribaran al Port de Mataró el diumenge 30 de desembre

Durant el matí hi haurà diferents activitats per a tota la família

Mataró rebrà els Missatgers Reials de Ses Majestat els Reis d’Orient diumenge 30 de desembre al matí al Port de Mataró, el mateix entorn de l’any passat. Els Missatgers Reials arribaran a bord del Sant Ramon, un llaüt quillat construït l'any 1904 i que és un dels vaixells de vela llatina més antics i més grans d’entre els que naveguen pel Mediterrani.


 

Durant el matí hi haurà diferents activitats que començaran a les 11 h amb el taller obert de gòspel que oferiran els mataronins Gospelsons. A partir de les 12 h diferents restaurants del Port de Mataró donaran xocolata desfeta als assistents, mentre esperen el moment més desitjat, que arribarà pels volts de les 12.30 h. Després de la rebuda institucional i de saludar els nens i nenes de Mataró, els Missatgers recolliran totes les cartes des de les carrosses de Ses Majestat els Reis d’Orient.

 

Serà llavors quan es reprendrà el taller de gòspel per oferir un concert amb totes les cançons que els participants hagin après.

 

Petits i grans podran gaudir durant tot el matí del Juguimòbil patrocinat pel Port de Mataró, 11 grans estructures en forma de prisma que es converteixen en més de 30 jocs educatius per a tota la família