Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament adjudica la gestió de l’Escola Municipal de Música de Mataró

Escoltar

L’Ajuntament adjudica la gestió de l’Escola Municipal de Música de Mataró

Es garanteix el manteniment del model pedagògic existent

El Consell Plenari de l’Institut Municipal d’Educació (IME) ha acordat adjudicar a l’empresa Visualsonora, SCCL la realització del servei públic de docència i direcció pedagògica de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) per al curs 2012-2013 per un import de 439.068,00 € (IVA exempt), prorrogable un curs escolar més.


 

Al concurs d’adjudicació hi han concorregut 2 empreses, obtenint la màxima puntuació l’empresa Visualsonora, SCCL amb 50 punts sobre 50. Visualsonora, SCCL ha fet constar que constituirà una Unió Temporal d’Empreses (UTE) amb l’empresa Musicop, SCCL, cooperativa integrada per vàries persones que en el darrer curs formaven part de l’equip docent de l’escola.

 

Aquest concurs s’ha basat en un plec de clàusules administratives i tècniques negociat i consensuat entre els grups municipals i els membres del Consell Plenari de l’IME atès que la primera proposta de plecs contractuals presentada per la presidència de l’IME no es va aprovar.

 

En el nou plec recull mecanismes per garantir el manteniment del model pedagògic existent.

 

En aquests moments, l’EMMM es troba funcionant amb normalitat, les prematrícules ja estan realitzades i durant els propers dies es donaran a conèixer els grups i els horaris que s’estan acabant de confeccionar. Aquells que vulguin apuntar-se per al proper curs escolar ho poden seguir fent mitjançant prematrícules tot i que sigui fora de termini.