Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola Municipal de Música de Mataró organitza el II Cicle de Concerts de Primavera

Escoltar

L’Escola Municipal de Música de Mataró organitza el II Cicle de Concerts de Primavera

Tindrà lloc del 23 al 28 de març i s’oferiran 5 concerts oberts a la ciutatL’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) organitza, per segon any consecutiu, una nova edició del Cicle de Concerts de Primavera, una iniciativa que vol donar a conèixer l’activitat musical de l’EMMM a tota la ciutat en diferents escenaris, dies i ambients. El cicle se celebrarà del 23 al 28 de març, i els concerts comptaran amb la participació dels grans conjunts instrumentals de l’escola i d’alumnes de formació avançada.


 

El tret de sortida del cicle serà el proper divendres 23 de març a l’institut Miquel Biada (avinguda de Josep Puig i Cadafalch, 89-99), que acollirà l’acte d’obertura del cicle. Després de presentar la programació de concerts, tindrà lloc la presentació del llibre “Estàndards de la Rumba Catalana vol.1”, recentment editat pel FORCAT. L’acte acabarà amb un concert conjunt dels músics ‘rumberos’ de la ciutat amb professors de l’EMMM, interpretant alguns dels temes del llibre.

 

El cicle continuarà el cap de setmana amb el gruix de concerts. El dissabte 24 al matí a Can Xammar hi actuaran les grans formacions de l’escola: Big Band, Banda, Orquestres de guitarres, de flautes de bec i de pianos. A les 18 h, l’Orquestra de Corda i el Cor d’adults actuarà a la Capella de l’Antic Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena (carrer de l’Hospital, 31). Diumenge 25 serà el torn de l’alumnat de formació avançada de l’escola, que protagonitzarà un concert a l’Auditori La Saleta (Sala Cabanyes. La Riera, 110-120) a les 12 h.

 

Per cloure el cicle, l’alumnat de combo i Big Band pujarà a l’escenari d’El Públic (plaça de Can Xammar, 6) per protagonitzar una Jam Session de jazz, funky i pop-rock oberta a tothom qui hi vulgui participar. Aquesta Jam Session de cloenda tindrà lloc dimecres 28 de març a les 19 h.