Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’IMAC s’alia amb tres agents culturals per oferir el cicle “Sortim en família”

Escoltar

L’IMAC s’alia amb tres agents culturals per oferir el cicle “Sortim en família”

L’Institut Municipal d’Acció Cultural, La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil, Binixiflat Titelles, i Ciculant, circ en moviment presenten conjuntament 11 espectacles familiars

El president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Joaquim Fernàndez, el responsable de La Xarxa d’espectacles infantils i juvenils de Mataró, Pep Macià, el director de Binixiflat Titelles, Biel Porcel, i la directora de Circulant, circ en moviment, Jordina Blanch, han presentat avui en roda de premsa el nou projecte de programació conjunta “Sortim en família”.  
Aquesta és la primera vegada que les empreses i entitats culturals que programen activitats familiars a Mataró han treballat conjuntament amb l’Institut Municipal d’Acció Cultural per unir esforços i optimitzar recursos, oferint una programació professional de qualitat i coherent en el calendari d’aquest últim trimestre de 2012. La difusió de tota aquesta programació també es farà de manera conjunta.

 

El principal objectiu és promoure l’assistència i la participació familiar als diversos espectacles programats, i que abasten diverses disciplines dins de l’àmbit escènic: teatre, titelles, dansa, música, màgia, clown i circ.

 

El cicle també inclou un espectacle del projecte Butaka, un circuit que promou les arts escèniques a Catalunya per a joves d’entre 12 i 17 anys. “Sortim de nit: Acorde” és el muntatge programat per l’IMAC i els “Butakers”, joves que col·laboren en la programació del projecte.

 

La Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil és l’entitat que des de fa més de vint anys organitza una programació estable d’espectacles familiars al Teatre Monumental. La companyia Binixiflat Titelles es dedica a la producció d'espectacles de teatre de titelles i des de fa tres anys és la responsable de la programació del Casal l’Aliança del cicle "Un Casal de titelles".

Finalment, la companyia Circulant, circ en moviment és una empresa de gestió cultural creada recentment i que té com a principal objectiu la programació i difusió relacionada amb el món del circ.

 

Els espectacles se celebraran al Teatre Monumental (La Riera, 169) i al Casal l’Aliança (c. de Bonaire, 25). El preu de les entrades és de 6 €, i es podran comprar a:

 

-Els espectacles del Teatre Monumental, a les oficines de l’IMAC de dilluns a divendres, de 9 a 2 del migdia i de dimecres a divendres de 6 a 8 del vespre; a la taquilla del Teatre Monumental des d’una hora abans de l’espectacle i al servei de Telentrada de Catalunya Caixa: 902 10 12 12 (24 hores), www.telentrada.com i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

 

-Els espectacles del Casal l’Aliança, a l’oficina Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de 9 del matí a 6 de la tarda i divendres de 9 del matí a 2 del migdia, i a la taquilla del Casal l’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle. Les entrades per als espectacles de titelles (Binixiflat Titelles), també es poden comprar a la Llibreria Robafaves (c. Nou, 9), i les entrades per als espectacles de circ (Circulant, circ en moviment) també es poden adquirir als comerços Granja Armengol-La Iogurteria (carrer de Cuba, 60 i carrer Nou, 26) i la botiga El Gronxador d’Artijoc (carrer de Sant Antoni, 12).

 

El projecte compta amb el suport de l’Aliança Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Granja Armengol-La Iogurteria, Artijoc, Cronopis, el consultori Dr. Saltor, Capgròs, Sortir amb nens i la cooperativa Abacus.

 

Programació d’octubre a desembre
7 d’octubre a les 12 h / Casal l’Aliança

“MimiX”, circ i clown, a càrrec de Katraska Cia.

Ho organitza: “Circulant, circ en moviment”

 

21 d’octubre a les 18 h / Teatre Monumental

“The Magomic Show”, màgia, a càrrec de la companyia Gromic.

Ho organitza: La Xarxa Mataró

 

28 d’octubre a les 12 h / Casal l’Aliança

“Pere Flash Tele-Salut”, titelles, a càrrec de Binixiflat Titelles.

Ho organitza: Binixiflat Titelles

 

4 de novembre a les 12 h / Casal l’Aliança

“Gris”, dansa i funambulisme, a càrrec de la Corcoles.

Ho organitza: “Circulant, circ en moviment”

 

11 de novembre a les 12 h / Casal l’Aliança

“Les set cabretes i el llop”, titelles, a càrrec de Binixiflat Titelles.

Ho organitza: Binixiflat Titelles

 

18 de novembre a les 18 h / Teatre Monumental

“Minuts”, clown a càrrec de Marcel Gros.

Ho organitza: La Xarxa Mataró

 

24 de novembre a les 20 h / Teatre Monumental

“Acorde”, teatre i manipulació d’objectes, a càrrec de Sebas

Ho organitza: IMAC

 

25 de novembre a les 12 h / Teatre Monumental

“Cordes grillades”, concert familiar, a càrrec de Brossa Quartet de corda i La Botzina.

Ho organitza: IMAC

 

2 de desembre a les 12 h / Casal l’Aliança

“Un Ramon de mandarina”, clown i màgia a càrrec de Mundo Mandarina.

Ho organitza: Circulant, circ en moviment

 

9 de desembre a les 12 h / Casal l’Aliança

“El gegant sempre té gana”, titelles, a càrrec de Binixiflat Titelles.

Ho organitza: Binixiflat Titelles

 

16 de desembre a les 18 h / Teatre Monumental

“Els tres óssos”, titelles, a càrrec de l’Estaquirot.

Ho organitza: La Xarxa Mataró