Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa en la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Escoltar

Mataró participa en la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

Els 4 centres que hi col·laboren ho fan en diferents dies i horaris

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) organitza un any més la campanya “Mulla’t”, que se celebrarà aquest cap de setmana a més de 600 piscines de Catalunya i algunes de l’Estat espanyol. A Mataró hi participen 4 centres: Piscina Municipal, Centre Atlètic Laietània, Centre Municipal d’Esports El Sorrall i Centre Natació Mataró amb diferents horaris i activitats.


 

Des del 1994, la FEM convida a tota la societat a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple.A Catalunya aquest esdeveniment s’ha consolidat com el segon acte de solidaritat més multitudinari.Es tracta d’una jornada de natació en la que els participants demostren la seva solidaritat amb les persones malaltes d’esclerosi múltiple i es recapten fons per seguir investigant aquesta malaltia degenerativa.

 

 

Activitats i horaris a Mataró

 

La Piscina Municipal ho farà aquest dissabte 7 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h, amb bany lliure, un bateig de submarinisme, natació amb aletes, una tómbola i diverses activitats lúdiques. Hi haurà una entrada mínima de 2 € per als qui no tenen carnet del centre que es destinarà íntegrament a la campanya.

 

El diumenge 8, hi participaran el Centre Atlètic Laietània i el Centre Municipal d’Esports El Sorrall. En el primer, es podrà fer bany lliure, iniciació al submarinisme i un curset de socorrisme. L’horari serà de 10 a 14 h.

 

Al CME El Sorrall s’haurà de pagar una entrada puntual que es destinarà a la campanya i hi haurà bany lliure. L’horari serà de 9 a 13.30 h.

 

El Centre Natació Mataró celebrarà la diada solidària el diumenge 15 de juliol. Es podrà fer bany lliure, aigua gim i submarinisme. Les persones que no són sòcies del centre hauran de pagar entrada l’import de la qual es destinarà íntegrament a la campanya.

 

Tots els centres vendran material (samarretes, tovalloles, gorres...) que la FEM facilitarà per recaptar fons.

 

A més dels centres a Mataró també hi col·laboren: BDF Bierdorf, Blaumar, Creu Roja, DCM Argentona, El Tot Mataró, Farmàcia Parc Central, Subsiluet escola de submarinisme, Temps d’esport i l’associació Voluntaris per al Futur.