Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa per quart any en el programa educatiu “Viatjo amb tu!” que fomenta l’ús del transport urbà

Escoltar

Mataró participa per quart any en el programa educatiu “Viatjo amb tu!” que fomenta l’ús del transport urbà

Alumnes de l’escola Cor de Maria s’apropen aquesta setmana al Mataró Bus

L’Ajuntament de Mataró participa per quart any consecutiu en el programa educatiu “Viatjo amb tu!” que impulsa l’Agrupació de Municipis amb Transport Urbà (AMTU). La iniciativa vol apropar l’ús del transport urbà als escolars de cicle superior de primària que comencen a desplaçar-se sols en els seus trajectes habituals.

 

La participació en aquest programa educatiu és una de les accions impulsades conjuntament per l’Ajuntament i la concessionària del Mataró Bus, CTSA, per promocionar l’ús del transport públic a la ciutat.

 

El programa “Viatjo amb tu!”consisteix en una primera part teòrica que es desenvolupa al centre escolar i una segona part pràctica que es fa dins d’un autobús de Mataró Bus. Durant un petit trajecte s’explica als alumnes com han de pujar-hi, comprar el bitllet o validar el títol de viatge, sol·licitar les parades, i altres qüestions pràctiques amb l’objectiu que guanyin autonomia per poder fer-ne ús tot sols.

 

Alumnes de sisè de primària de l’escola Cor de Maria han participat avui, i també ho faran dijous vinent, en una de les sessions formatives. La regidora de Via Pública, Núria Calpe, ha acompanyat aquest matí els escolars a l’inici de la part pràctica de la sessió.