Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prop de 500 persones s’interessen per estudiar al Tecnocampus

Escoltar

Prop de 500 persones s’interessen per estudiar al Tecnocampus

Segons dades recollides al Saló de l’Ensenyament l’interès se centra en les enginyeries

Els centres universitaris del parc TecnoCampus Mataró-Maresme (Escola Universitària Politècnica de Mataró, Escola Universitària del Maresme i Escola Superior de Ciències de la Salut) han participat entre dimecres i ahir diumenge al Saló de l’Ensenyament 2012, que s’ha celebrat com cada any al recinte de Montjuic de Fira de Barcelona.


Més de 500 estudiants han visitat l’estand del TecnoCampus, i un total de 442 han omplert formularis perquè estan interessats en els estudis que s’hi imparteixen. Destaquen els 142 estudiants que s’han interessat pels estudis d’enginyeria (informàtica, mecànica i electrònica industrial) que s’imparteixen a l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, xifra sensiblement superior a la de l’any passat.


Una enquesta recent entre els titulats de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró mostra l’alt grau d’inserció laboral malgrat el context de crisi, ja que un 74,47% dels graduats en enginyeria en aquest centre ja tenien feina en el moment d’acabar els estudis; en el moment de recollir el títol, uns mesos després d’acabar els estudis, la xifra d’ocupats s’elevava fins al 97,87%. Aquesta dada fins i tot supera la del darrer estudi realitzat el curs passat, en què la xifra d’ocupats en el moment de recollir el títol era tres punts inferior (94,68).

 

En el Saló de l’Ensenyament d’enguany, ha destacat un any més la forta demanda existent dels estudis d’infermeria (62 sol·licituds d’informació), i el gran interès que han despertat els nous estudis del grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, amb 64 sol·licituds. Ambdues titulacions s’imparteixen a l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

 

També els graus en Mitjans Audiovisuals (55 sol·licituds) i de Turisme i Gestió del Lleure (31 sol·licituds) mantenen xifres semblants a la de l’any passat, mentre que 30 persones han demanat rebre més informació del nou Grau de Màrqueting i Comunitats Digitals. Així mateix, es detecta en el Saló un major interès en el grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació (58 sol·licituds d’informació). Aquests darrers graus s’imparteixen a l’Escola Universitària del Maresme, mentre que el de Mitjans Audiovisuals s’imparteix a l’Escola Universitària Politècnica de Mataró.

A aquestes xifres de sol·licituds rebudes en el Saló de l’Ensenyament cal afegir-hi les que s’obtenen de les visites que s’estan realitzant actualment als centres de secundària, a les que arriben a través de les campanyes que es duen a terme per Internet i a les que s’obtindran de la jornada de portes obertes del proper 21 d’abril.