Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’ensorra una altra casa del carrer Sant Antoni sense causar danys personals

Escoltar

S’ensorra una altra casa del carrer Sant Antoni sense causar danys personals

Els veïns de finques properes han estat evacuats com a mesura de precaució

 

Una casa situada al número 36 del carrer de Sant Antoni s’ha esfondrat aquest matí sense causar danys personals. L’alcalde, Joan Mora, ha activat en fase d’alerta el Pla Bàsic d’Emergències i, fins el lloc dels fets, s’han desplaçat efectius de Protecció Civil, Policia Local, Bombers, Creu Roja i tècnics de diversos serveis municipals.

 

El carrer de Sant Antoni estava tallat des d’ahir a la tarda com a mesura de precaució, atès que el mal estat de l’immoble, que finalment s’ha desplomat en diverses fases, entre les 11.30 i les 12.30 hores d’aquest matí. La façana ha quedat parcialment en peu i caldrà enderrocar-la per parts per evitar afectacions a les finques del costat. Es preveu que aquests treballs estiguin executats entre avui i demà.

 

Com a mesura de prevenció, els veïns dels números contigus, 32 i 34, i de les finques del davant 35 i 37, han estat evacuats temporalment. La dotzena de persones que estaven allotjades al número 37, que és una pensió, s’allotjaran de manera provisional entre l’alberg de Creu Roja que s’obrirà de manera excepcional i el Centre d’Acollida Municipal. La resta s’allotjaran inicialment a cases de familiars.

 

El carrer de Sant Antoni, entre el carrer de Jaume Ibran i el carrer del Cós, continuarà tallat a la circulació mentre durin els treballs de desmuntatge de la façana del número 36 i es comprovi l’estat de les finques veïnes. Les línies 1 i 4 del Mataró Bus es veuen obligades a desviar el seu recorregut.