Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament al torrent de la Pólvora i al carrer de les Delícies

Escoltar

Aigües de Mataró renova la xarxa d’abastament al torrent de la Pólvora i al carrer de les Delícies

Aquesta obra esta inclosa dins del Pla Director d’Aigua de Mataró

Aigües de Mataró ha començat avui, 19 d’agost, treballs de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua potable del torrent de la Pólvora i al carrer de les Delícies.

 

Aquestes obres estan incloses dins el Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025), i en concret en el Pla de Renovació de la xarxa, que consisteix en la progressiva substitució de l’actual xarxa de fibrociment per canonades de polietilè. A més, en aquest cas l’actuació s’ha prioritzat arran d’una avaria produïda la passada primavera al torrent de la Pólvora per evitar noves afectacions al servei. Les obres també s’aprofiten per renovar una canonada pròxima de fibrociment al carrer de les Delícies.

 

En total se substituiran 287 ml de canonada. Els nous tubs seran de 90 mm i 110mm de diàmetre, segons els trams. Els treballs afectaran a la vorera oest del torrent de la Pólvora des de la ronda de Jaume Ferran fins al carrer de Sevilla. A la cruïlla del torrent de la Pólvora amb el carrer de Toledo es realitzarà la connexió amb la xarxa existent. La resta de tubs substituïts afecten al carrer de les Delícies. 

 

L’actuació té una durada de 7 setmanes. L’obra civil ha estat adjudicada a l’empresa AVIC, SL per un import de 30.734,97 €(IVA inclòs) i l’obra mecànica la realitza directament la companyia.