Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 9è Cicle de Músiques Tranquil·les presenta 13 concerts amb destacats grups de l’escena catalana

Escoltar

El 9è Cicle de Músiques Tranquil·les presenta 13 concerts amb destacats grups de l’escena catalana

Manel, Blaumut, La iaia i Maria Coma, són alguns dels grups que formen part de la programació

La 9a edició del Cicle de Músiques Tranquil·les començarà el 17 de gener amb un programa que inclou alguns dels grups més destacats de l’escena musical catalana. Es faran 13 concerts i hi participaran 21 grups o artistes. El triple concert amb La iaia, Anímic i Tropic Panda a la Sala Clap inaugurarà aquesta edició del cicle organitzat per la Casa de la Música de Mataró.

 

El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez; el president de la Casa de la Música de Mataró, Jordi Herreruela; i el representant d’El Públic, Eloi Aymerich, han presentat avui la nova programació.

 

Enguany el cicle tindrà tres seus: la Sala Clap, el Teatre Monumental i El Públic i aglutinarà 13 concerts, amb la participació de 21 grups o artistes. De la present edició en destaquen Manel, Blaumut, La Sant Andreu Jazz Band dirigida per Joan Chamorro, La Iaia, Animic, The Pepper Pots, Maria Coma, Jofre Bardagí i Miquel Pujadó. La presència dels músics de la ciutat també serà destacada amb Gospelsons, La Big Band de l’Escola Municipal de Música de Mataró, Georgina Blanch i Genís Mayola.

 

Nou dels concerts estan programats per la Casa de la Música de Mataró i quatre per El Públic. La programació es tancarà el 14 de març amb la presentació del futur nou treball de Joan Colomo, “La fília i la fòbia”.

 

El cicle vol continuar esdevenint el millor aparador per presentar a la ciutat propostes musicals de qualitat, per a tots els públics i gustos i amb una combinació de noms coneguts, al costat d’artistes emergents.

 

El 9è Cicle de Músiques Tranquil·les està organitzat per la Casa de la Música de Mataró, un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya i la VisualSonora.

 

Les entrades estaran disponibles a: www.musiquestranquilles.com, Dòria Llibres (carrer d’en Pujol 9) i a la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer de Sant Josep, 9).