Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Cicle de Música del Foment Mataroní tindrà enguany 16 concerts

Escoltar

El Cicle de Música del Foment Mataroní tindrà enguany 16 concerts

La Direcció de Cultura segueix col·laborant amb l’entitat en la programació de música clàssica a la ciutatEl regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez; el president del Foment Mataroní, Ramon Salicrú; i el programador del Foment Mataroní, Antoni Vilà, han presentat aquest matí la programació del Cicle de Música al Foment Mataroní - Temporada 2013. La sala del carrer Nou acollirà 16 concerts del 26 de gener al 24 de novembre separats en tres cicles: el Cicle de Concerts de Cambra i Joves Intèrprets, el Cicle de Sarsuela i el Cicle de Concerts Simfònics.


 

El Cicle de Concerts de Cambra i Joves Intèrprets arriba a la vuitena edició amb cinc concerts començant la programació el 26 de gener amb el Quartet Sonor. D’aquesta programació cal destacar la fusió de clàssica i tango dels Vanguard Duo en el concert “El llenguatge del tango” (9 de març) i Kassia, un quartet de dones que recupera peces oblidades de música barroca.

 

Un dels cicles de més èxit a la sala del Foment Mataroní és el de Sarsuela que enguany tindrà 6 espectacles entre els quals destaca els clàssics “La del manojo de rosas” (28 d’abril), “Los Gavilanes” (2 de juny) i “Marina” (24 de novembre), les tres a càrrec de Rafató Teatre i l’Orquestra Aula Lírica.

 

L’últim dels cicles és el de Concerts Simfònics que compte amb 5 espectacles d’entre els quals hi ha el recital “Amor i mediterrània” (5 d’abril) dels mataronins Rosa Mateu (soprano) i Moisès Bertran al piano que interpreten peces de compositors catalans. Dins aquest cicle també es podrà veure l’Esbart Rocasagna amb l’espectacle “Vents de la Mediterrània” (23 de febrer), el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers presentant l’espectacle “V-E-U-S” (24 de maig), així com també l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 (22 de març) que tindrà de convidat el destacat pianista Daniel Ligorio.

 

Les entrades es poden comprar al Foment Mataroní (carrer Nou, 11) els dies laborables de 16 a 21 h i una hora abans de cada concert. L’entitat posa a la venda abonaments per als diferents cicles.

 

 

Programació Cicle de Música

 

. VIII Cicle de Concerts de Cambra i Joves Intèrprets:

 

- 26 d’octubre: Quartet Sonor

- 9 de febrer: Obac Ensemble

- 9 de març: Vanguard Duo, “El llenguatge del tango”

- 11 de maig: Kassia

- 29 de juny: Quartet de Cambra

 

 

. IX Cicle de Sarsuela:

 

- 3 de març: “Don Gil de Alcalá”

- 28 d’abril: “La del manojo de rosas” i fi de festa

- 2 de juny: “Los Gavilanes”

- 29 de setembre: “Katiuska”

- 27 d’octubre: Recital Líric amb l’Orquestra Aula Lírica i solistes

- 24 de novembre: “Marina”

 

 

. XI Cicle de Concerts Simfònics:

 

- 23 de febrer: Esbart Rocasagna, “Vents de la Mediterrània”

- 22 de març: Orquestra de Cambra 48 amb Daniel Ligorio

- 5 d’abril: Rosa Mateu i Moisès Bertran, “Amor i Medierrània”

- 4 de maig: Cor Infantil Amics de La Unió, “V-E-U-S”

- 21 de juny: Duel de Mezzosopranos amb Anna Bassas i Rosa M. Campasol.