Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova cedir a precari 4 pisos a Càritas perquè hi continuï ubicada la Residència Torre Llauder

Escoltar

El Ple aprova cedir a precari 4 pisos a Càritas perquè hi continuï ubicada la Residència Torre Llauder

L’entitat dóna servei a gent gran en risc d’exclusió social

L’Ajuntament ha cedit a precari a Càritas Interparroquial Mataró 4 habitatges del carrer de Sant Valentí, 19 per 20 anys. La cessió permet que la Residència Torre Llauder, instal·lada en els pisos, pugui continuar donant servei a la gent gran. El Ple de desembre va aprovar inicialment la cessió.


 

El Ple de novembre de 1983 va cedir a precari per un període de 30 anys els 4 habitatges del carrer de Sant Valentí a Càritas amb la finalitat d’ubicar-hi una residència per a la tercera edat. La Residència Torre Llauder es va posar en funcionament el 1985.

 

La residència dóna servei com a residència assistida per a gent gran de caràcter temporal o permanent, donant cobertura a aquelles persones que no disposen de recursos suficients per poder optar a una plaça en una residència privada i que estan en risc d’exclusió social.

 

La cessió, a 20 anys i gratuïta, dóna continuïtat al servei que està proporcionant Càritas Interparroquial Mataró a un col·lectiu que si no quedarien sense llar.

 

Càritas, segons el contracte de cessió, es fa càrrec de les despeses de subministraments de les instal·lacions, de les obres que es considerin necessàries i del manteniment dels pisos.