Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes dels cicles d’Instal·lació i Manteniment del Miquel Biada es formaran amb programari de Siemens

Escoltar

Els alumnes dels cicles d’Instal·lació i Manteniment del Miquel Biada es formaran amb programari de Siemens

L’Ajuntament signa un conveni amb Servidat, divisió educativa del grup alemany

Els alumnes dels cicles formatius del Departament d’Instal·lació i Manteniment de l’Institut Miquel Biada es formaran amb el programari de disseny industrial utilitzat per la multinacional Siemens. La iniciativa es fruït de l’acord signat entre l’Ajuntament i Servicios Informáticos DAT, SL (SERVIDAT), empresa especialitzada en manuals i llicencies educatives, distribuïdora de Siemens educatiu, que pertany al grup ProCUE.

 

El conveni de col·laboració l’han signat avui el regidor d’Ensenyament, Pere Galbany, i el representant de l’empresa SERVIDAT, Enrique Monasterio.

 

Segons l’acord, l’empresa es compromet a participar en la recerca de pràctiques i la inserció laboral dels alumnes de l’Institut Miquel Biada; a proporcionar les llicències educatives oficials del software de disseny industrial que utilitza el grup Siemens (Solid Edge) amb l’assessorament tècnic per a les pràctiques dels alumnes; i a realitzar formació específica o estades a l’empresa per garantir l’actualització tecnològica del professorat.

 

Per la seva banda, el centre educatiu es compromet a facilitar a l’empresa espais per dur a terme activitats formatives i de divulgació; a utilitzar el software cedit per formar els alumnes i a prestar assessorament i reconeixement acadèmic d’experiència professional als treballadors de SERVIDAT.

 

L’Institut Miquel Biada col·labora des de fa anys amb diferents empreses del sectors industrials afins als estudis en formació professional que s’imparteixen al centre educatiu. Amb aquest nou conveni s’amplia el nombre d’empreses col·laboradores i s’obre per als alumnes la possibilitat de treballar en el futur per a una empresa vinculada a Siemens.