Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Mossos d’Esquadra condecoren el sotsinspector de la Policia Local de Mataró Leonardo Ávila

Escoltar

Els Mossos d’Esquadra condecoren el sotsinspector de la Policia Local de Mataró Leonardo Ávila

Li atorguen la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau

El sotsinspector Leonardo Ávila, cap de la Secció de Seguretat Ciutadana de la Policia Local de Mataró, ha estat condecorat avui durant la celebració del Dia de les Esquadres, diada patronal del cos dels Mossos d’Esquadra.

 

L’acte ha tingut lloc a l’Auditori de Barcelona i ha estat presidit pel conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Ramon Espadaler. L’alcalde, Joan Mora, i la regidora de Via Pública, Núria Calpe, han estat presents en l’acte. També hi han assistit el cap de la Policia Local, Mateo Sánchez, i els inspectors Jesús Reyes i Juan F. Nieto Quesada.

 

El conseller, a proposta de la Direcció General de la Policia, ha lliurat la condecoració a Leonardo Ávila amb motiu de la col·laboració i la coordinació entre els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Mataró, així com per l’esperit de servei i professionalitat mostrats vers els ciutadans.

 

El sostinspector Ávila va ingressar en la Policia Local de Mataró el 16 d’agost de 1975. L’any 2008 també va rebre, per part de la Policia Local, la medalla al mèrit professional de 2a categoria, que premia la trajectòria o serveis realitzats per membres del propi cos.