Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament amplia en 3 cursos el programa d’activitat física per a gent gran

Escoltar

L’Ajuntament amplia en 3 cursos el programa d’activitat física per a gent gran

Ara hi ha una oferta de 16 grups que tenen capacitat per a 350 persones

La Direcció d’Esports ha obert tres grups nous dins del programa municipal d’activitat física per a gent gran. El curs va començar el passat setembre amb 13 grups i 280 usuaris i ara s’ha ampliat fins arribar a 16 grups amb capacitat per a 350 persones.


 

El programa municipal d’activitat física per a gent gran es va regulant de manera continuada ajustant-se a les necessitats que van sorgint, per aquest motiu i a causa de la llista d’espera generada s’han creat 3 grups nous per ubicar aquesta demanda.

 

Així, els tres grups s’han obert al Casal Municipal de Gent Gran Oriol Batista en els següents dies i horaris: dimarts i dijous de 10 a 11; dimecres i divendres de 10 a 11 i dimecres i divendres d’11 a 12.

 

El programa, amb uns continguts i metodologies adaptats a la gent gran, està realitzat per monitors titulars i té com a finalitat la millora de la qualitat de vida d’aquest col·lectiu, fomentant l’activitat física com a hàbit de salut i buscant aconseguir la màxima autonomia de la persona.

 

Els 350 usuaris estan distribuïts en 16 grups i realitzen les activitats en 5 equipaments diferents: Pavelló Poliesportiu Municipal Teresa Maria Roca, Casal Municipal de la Gent Gran Oriol Batista, Poliesportiu Municipal del carrer d’Euskadi, Centre Cívic Rocafonda i Poliesportiu Municipal Eusebi Millán.

 

Els usuaris fan dues sessions setmanals, des del setembre fins al juny, i el preu amb carnet blau és de 9,96 € i sense carnet blau de 14,58 €.

 

A més de l’activitat física, el programa inclou altres activitats que es fan durant el curs: celebració del Carnestoltes, una sortida amb raquetes de neu i una passejada a Cornellà de Llobregat que forma part del cicle “A cent cap als cent”.

 

Com a activitat complementària, el passat 30 de gener va tenir lloc al Casal Municipal de Gent Gran Oriol Batista la xerrada oberta a tothom “Activitat física per a la gent gran i malalties metabòliques”.