Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament instarà la Generalitat a complir la Llei de Banderes a tots els edificis públics de Mataró

Escoltar

L’Ajuntament instarà la Generalitat a complir la Llei de Banderes a tots els edificis públics de Mataró

La Junta de Portaveus ha aprovat una esmena a la totalitat presentada pel PSC a la proposta prèvia de PxC per instar el Departament d’Interior de la Generalitat a què retiri l’estelada que oneja al Parc de Bombers de Mataró.


 

La nova proposta, de la qual se’n va donar compte ahir en el Ple ordinari d’octubre, insta la Generalitat i la resta d’administracions a complir la vigent Llei de Banderes a tots els edificis de la seva titularitat a la ciutat de Mataró.

 

El text va ser aprovat en segona volta amb l’abstenció de l’alcalde perquè en la primera votació hi va haver un empat de 13 vots a favor (PSC i PPC) i 13 en contra (CiU, PxC i CUP).

 

Els acords diuen literalment:

 

“1.- L’Ajuntament de Mataró instarà el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i la resta d’administracions públiques a complir la vigent Llei de Banderes en tots i cadascú dels edificis de la seva titularitat a la ciutat de Mataró.

 

2.- Traslladar aquest acord a la Delegació del Govern d’Espanya a Catalunya, a la Generalitat de Catalunya, a la Diputació de Barcelona i al Consell Comarcal del Maresme”.