Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La ciutat es promociona amb una nova edició del Mataró Opportunity Weekend del 31 de maig al 2 de juny

Escoltar

La ciutat es promociona amb una nova edició del Mataró Opportunity Weekend del 31 de maig al 2 de juny

Allotjaments, restaurants i comerços ofereixen descomptes als visitants aquests dies, en què també se celebra la Fira Nàutica i la Festa al PortEl regidor de Promoció Econòmica, Miquel Rey; la presidenta de la Unió de Botiguers de Mataró (UBM), Teresa Robert; el vicepresident del Gremi d’Hostaleria de Mataró i Maresme, Mario Randazzo, i el gerent del Consorci del Port de Mataró, Joan Bellavista; han presentat avui una nova edició del Mataró Opportunity Weekend (MOW), que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny.


 

El MOW és una campanya de promoció de ciutat que inclou ofertes d’allotjament, gastronomia, i comerç (Shopping Night), així com activitats complementàries per als visitants: rutes i visites guiades, exposicions, i activitats culturals i esportives. En aquesta ocasió, també està inclosa en la programació la II Festa al Port, que tindrà lloc juntament amb la Fira nàutica els mateixos dies.

 

Per conèixer tant les condicions especials de les ofertes com els horaris i preus de les activitats programades s’ha dissenyat un minisite específic www.vineamataro.cat

 

 

Allotjaments

 

Els allotjaments de la ciutat fan una promoció a través del sorteig de nits d’hotel en habitació doble a 25 €. Hi participen l’Hotel Atenea Port Mataró****, l’hotel NH Ciutat de Mataró*** i l’Hotel Ibis**. Per la seva part, el Càmping Barcelona fa un preu especial per aquests dies: parcel·les a 10 €.

 

 

Restaurants

 

Una vintena de restaurants de la ciutat oferiran menús a 12 € (cal fer reserva prèvia) i els bars que s’han adherit a la campanya prepararan dues tapes i una beguda per 5 €. Alguns establiments ofereixen també còctels especials a 5 €.

 

Aquesta iniciativa està organitzada pel Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme.

 

 

Comerç

 

El dissabte 1 de juny hi haurà diverses promocions, descomptes i ofertes especials per als clients dels comerços del centre de Mataró. La Unió de Botiguers ha dissenyat complementàriament diverses activitats d’animació al carrer San Benet i al carrer de Sant Josep. L’Associació de venedors de la plaça Gran i rodalies juntament amb la Unió de Botiguers han organitzat també un sopar gastronòmic a la plaça Gran a 12 € el cobert.

 

Per la seva part, alguns comerciants han dissenyat iniciatives singulars pel mateix dia 1 de juny, com la Nit de Glamour al Fossar Xic que organitza Casa Graupera i Ca l’Iborra (casa senyorial de 1930). Es tracta d’una vetllada amb ambientació especial, amb càtering d’Art&Buf i tastet de les neules anomenades Joies Gastronòmiques de Casa Graupera. El preu de l’entrada serà de 4 €.

 

Per la nit, la Unió de Botiguers repeteix la vetllada de botigues obertes, la Shopping Night, que va fer per primera vegada a la tardor. Els comerços estaran oberts entre les 20 i les 24 hores i hi haurà animació al carrer, música, tastets, degustacions de còctels, etc.

 

 

Festa al Port

 

Durant aquests dies i coincidint amb la I Fira Nàutica, el Port serà escenari de diverses activitats lúdiques i d’animació, com ara un Mercat Mariner de productes artesans relacionats amb el mar, visites organitzades a la Confraria de Pescadors i xerrades sobre nàutica...

 

Dissabte 1 i el diumenge 2 de juny s’ofereixen també un ampli ventall d’activitats per gaudir del mar, com “tastets” de vela o caiac, sortides en Golondrina, demostracions i presentacions de materials de salvament marítim, simulacres de rescat de nàufrags amb embarcació i amb helicòpter, exhibicions de Flyboard...

 

 

Activitats culturals i esportives

 

Aquests dies també s’han programat diverses activitats culturals com ara la ruta Puig i Cadafalch Mataró-Argentona, o visites a la Casa Coll i Regàs, a la Casa Coll i Regàs (teatralitzada), a la vil·la romana de Torre Llauder, al Museu Arxiu de Santa Maria, a Ca l’Arenas, a exposicions del Museu de Mataró o a la Col·lecció Bassat situada a la Nau Gaudí.

 

L’1 i el 2 de juny també hi ha activitats esportives especials com ara l’Iluro Hoquei Show, bateijos subaqüàtics o la XIII Triatló Ciutat de Mataró o el Campionat de Catalunya d’embarcacions semirígides.

 

 

Aparcaments

 

Tres aparcaments del centre i el pàrquing del Port faran un abonament especial pel MOW, que tindrà un preu únic de 12 €. Hi participen els aparcaments del carrer Montserrat, de Can Xammar i de la plaça de les Tereses.

 

A més, són cinc els aparcaments del centre que ofereixen un abonament especial per la Shopping Night al preu únic de 3 €, que és vàlid per dissabte 1 de juny, entre les 20 h i les 3 de la matinada. Hi participen els aparcaments del carrer Montserrat, de la plaça de Santa Anna, de la Riera, de Can Xammar, i de la plaça de les Tereses.

 

El Consorci del Port ofereix un val descompte de 4 hores gratuïtes d’aparcament durant els dies 1 i 2 de juny. Cal recollir-lo abans al punt d’informació de l’entrada principal del Port.