Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró col·labora amb les XI Jornades Científiques de Mataró

Escoltar

Aigües de Mataró col·labora amb les XI Jornades Científiques de Mataró

Les jornades contribueixen a conscienciar a la ciutadania de la importància de la ciència en el desenvolupament de la nostra societat

Aigües de Mataró ha signat un conveni de col·laboració amb els organitzadors de les XI Jornades Científiques de Mataró, que tenen lloc a la ciutat avui divendres 28 i demà dissabte 29.

 

La companyia municipal patrocina amb 900 € (més IVA) l’entrega de premis de la XI Mostra de treballs de recerca fets per estudiants de segon de batxillerat de centres de Mataró i d’Arenys de Mar, que té lloc aquesta tarda al TecnoCampus Mataró-Maresme. A més, Aigües de Mataró participa a les activitats de ciència al carrer que tindrà lloc dissabte a la plaça de Santa Anna. La companyia instal·larà un estand per promoure el canvi de la factura en paper a la factura digital, amb una doble missió: ser més sostenibles i més solidaris. Els diners que s’estalviïn faran créixer el fons d’ajuda social que es destina a subvencionar la factura d’aigua i clavegueram a les famílies de la ciutat més desafavorides i perjudicades per la crisi.

 

 

Què són les Jornades Científiques?

 

Les Jornades Científiques de Mataró són iniciativa d'un grup de professors i professores de ciències de diversos centres de batxillerat públics i privats de Mataró, amb l'objectiu d'estimular i difondre el treball científic entre els joves i, per extensió, a la ciutadania en general.

 

La iniciativa té el suport de la Direcció d'Ensenyament de l'Ajuntament de Mataró i del Centre de Recursos Pedagògics del Maresme I - Mataró del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A més, compten amb la col·laboració de diverses institucions i entitats, com TecnoCampus Mataró-Maresme, Cetemmsa, Aigües de Mataró i l'Associació de Professors de Física i Química de Catalunya.